ℹAJORNADA FreginArts 2020 Fira d’Artesania, Reciclatge i Gastronomia

Altres Pobles

AJORNADA FreginArts 2020 Fira d’Artesania, Reciclatge i Gastronomia
·

L’Ajuntament de Freginals, per indicacions de les autoritats sanitàries, ha decidit AJORNAR la V FREGINARTS- Fira d’artesania, reciclatge i gastronomia de Freginals.

En aquest sentit doncs, queden suspeses totes les sol·licituds de participació fins nou avís. L’organització està treballant per buscar noves dates per la fira, les quals s’hauran d’ajustar a les necessitats i a les recomanacions de les autoritats sanitàries. Un cop es trobi nova data, s’obrirà de nou el període de sol·licitud de participació.

Pel que respecta al concurs EL IMPERDIBLE, es mantindrà obert segons l’establert, esperant també nova data però deixant a que els i les participants puguin seguir treballant amb les obres a presentar.

Per més informació, us podeu posar en contacte al correu electrònic  eroldan@freginals.altanet.org o al telèfon de l’ajuntament de Freginals 977 572 789.

A causa de la situació sanitària i social actual, l’organització de #Freginarts2020 ha decidit AJORNAR la fira fins que arribi el moment adequat per celebrar-la. Us mantindrem informats i informades de la nova data de l’esdeveniment.
Continuem actius a les xarxes socials 😍👏
Moltes gràcies per la vostra comprensió,
Salut!
🏠😷👍

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *