AJORNAMENT DE LA ROGATIVA A VALLIVANA

Altres Pobles

Morellans i morellanes,

Des de l’Ajuntament de #Morella i l’Administració de Vallivana us informem que, davant la situació que estem vivint amb la pandèmia del Coronavirus, hem decidit ajornar la Rogativa a Vallivana, que com és tradicional s’havia de celebrar el primer dissabte de maig.

Com sabeu, la Rogativa és un dels moments més especials per a la nostra Ciutat i en honor a la nostra patrona la Verge de Vallivana. Malauradament i atenent a les indicacions de les autoritats, degut a la situació actual, no veiem possible poder realitzar eixa visita a la verge que tant significa per totes i tots.

La voluntat és plena de poder realitzar este 2020 la Rogativa en honor a la Nostra Patrona. És per això que properament, quan tinguem i coneguem les condicions decretades, mantindrem una reunió l’Ajuntament i els Alets de Vallivana per , sempre d’acord amb les indicacions de les autoritats, estudiar i plantejar unes noves dates.

Tinguem en el record als morellans i morellanes que ens han deixat degut a esta malaltia de la covid-19 en uns moments tan difícils, estiguem al costat de qui més ho necessita.

Gràcies a totes i tots per al vostra col·laboració.

Rhamsés Ripollés Puig
Alcalde de Morella

Jesús Sangüesa Ortí
Administrador de Vallivana

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *