Alcalà-Alcossebre ha començat el repartiment de màscares per a tota la població

Altres Pobles

En el primer de dia de repartiment, s’handonat més de 1.000 màscares per a adults ixiquets i es continuarà durant els pròxims diesfins a arribar a tots els veïns i veïnes

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha començat avui el repartiment de màscares per a tota la població. Es tractad’un primer romanent de 3.000 màscares adquirit per l’Ajuntament i s’està a l’espera que arribe un altre encàrrecde 3.000 més adquirides també pel consistori amb la mediació de la Diputació Provincial. Les màscares s’hanrepartit en quatre punts de distribuciódues en Alcalà i dues en Alcossebre– de forma totalment cívica i ordenada per part dels veïns i veïnes. Es calcula que avui s’hanlliurat al voltant de 1.000 màscares per a adults i unes 100 infantils. El repartiment prosseguirà el dimecres i el divendres, en horari de 10.00h a 13.00h: en Alcalà, en l’edifici CESAL –per a persones amb cognoms que comencen de la A a la K- i a la Casa de la Cultura –per a persones amb cognoms de la L a la Z- i en Alcossebre, en les Oficines Municipalsamb cognoms que comencen de la A la K- i a la Biblioteca Municipal –amb cognoms de la L a la Z-.


Ens vam comprometre a què tots nostres veïnes i veïnestindrien màscares i així serà”, ha destacat l’AlcaldeFrancisco Juan, que ha recordat que “existeixenrecomanacions concretes, per part de les autoritatssanitàries, a l’hora d’utilitzar les màscares, per la qual cosa demanaria als meus veïns i veïnes que les porten sempreque siga necessari, amb la finalitat de prevenir contagis”.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *