Alcalà-Alcossebre inicia una campanya per a conscienciar sobre la repercussió negativa de la venda il·legal en el comerç local

Altres Pobles

S’han instal·lat cartells i es repartiran fullets informatius amb el lema “Amable, segur i legal: així és el nostre comerç local”

 

 

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, amb col·laboració amb l’Associació d’Empresaris local, ha iniciat una campanya per a conscienciar veïns i visitants sobre les repercussions negatives que suposa per als comerços de la localitat comprar en llocs de venda il·legal. També es recorda que, en cas d’adquirir productes del top manta, s’està incomplint l’Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana que prohibeix aquest tipus d’accions amb multes de fins a 3.000 euros. La campanya consisteix en la instal·lació de diferents cartells informatius en Alcossebre on, amb el  lema “Amable, segur i legal: així és el nostre comerç local”, es convida a a confiar en els comerços locals. L’acció es completa amb el repartiment de fullets informatius, en castellà i anglès, en els quals s’insisteix que els comerços locals garanteixen el compliment de totes les normes de seguretat i higiene i que recórrer a la venda il·legal suposa donar suport a organitzacions que incompleixen la llei i posen en perill la seguretat ciutadana, a més de destruir l’ocupació local.

“Volem que tant els veïns com els visitants tinguen clar de recórrer a la venda il·legal suposa un greu perjudici per als comerciants locals que mantenen la seva activitat totalment legalitzada i complint amb totes les mesures de seguretat i sanitat garantides. Comptem amb un comerç local amb una àmplia oferta de productes, responsable i segur que mereix el nostre suport com a Ajuntament i el dels seus clients”, ha destacat el regidor de Comerç, Miguel Martorell.

L’edil de Policia, Selene Blázquez, ha recordat que “ja vam modificar l’ordenança per a, precisament, comptar amb un instrument més per a evitar que es compre en el comerç il·legal, preveient multes per als compradors”.

Tagged