Alcalà-Alcossebre llança tres concursos juvenils de cuina, vídeo i microrelats durant el confinament

Altres Pobles

Els treballs hauran de presentar-se a l’Ajuntament quan finalitze l’estat d’alarma i els premis són lots de productes de comerç local

Les Regidories d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre continuen creant activitats que contribuïsquen a entretindre i aportar alternatives d’oci per als seus veïns durant el confinament. L’última mesura en aquest sentit ha sigut el llançament de concursos destinats a joves entre 12 i 18 anys, amb tres categories: cuina, vídeo i microrelats.


En el concurs de cuina haurà de preparar-se una recepta típica i saludable, redactar la recepta i realitzar una fotografia. El concurs de vídeos, consisteix a gravar un vídeo amb una duració màxima d’un minut explicant com és un dia de confinament. I en el concurs de microrelats,amb una extensió màxima de 150 paraules, haurà de relatar-se una experiència viscuda en qualsevol escenari exterior.


En els tres casos, s’atorgaran tres premis als tres millors treballs presentats: un tercer premi valorat en 15 euros, un segon premi de 25 euros i un primer premi de 40 euros, en lots de productes del comerç local. El termini de presentació dels treballs s’estendrà fins a deu dies després de donar-se per finalitzat l’estat d’alarma i els treballs hauran de presentar-se en el Registre de l’Ajuntament. Un jurat format per tècnics de l’Ajuntament serà l’encarregat de dictaminar sobre les obres guanyadores.

«La idea és que els més joves empren part del seu temps d’oci, durant el confinament, a preparar i fer els treballs a concurs i que els presenten una vegada finalitzat l’estat d’alarma», ha explicat el regidor de Joventut, Jordi Batiste. L’edil d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat que «pensem que són categories divertides i que contribuiran a augmentar la creativitat dels nostres joves».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *