Alcalà-Alcossebre prepara les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure de cara a la Fase 1 de la desescalada

Altres Pobles

S’obriran les zones de raquetes de tennis  i paddel d’Alcalà i Alcossebre, seguint amb totes les mesures de seguretat i higiene

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre es prepara per a l’obertura de les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, en cas que s’aplique la Fase 1 de la desescalada en la Comunitat Valenciana a partir del dilluns 11 de maig. Una de les novetats del pas a la Fase 1 és que es permetrà l’ús d’instal·lacions esportives a l’aire lliure sense públic i per a esports en els quals no existisca contacte. En aquest cas, les instal·lacions que s’adapten a aquesta mena de normativa, són les zones de raquetes de tennis i paddel d’Alcalà i Alcossebre que s’obriran per a l’ús per part dels veïns seguint una sèrie de mesures de protecció: s’autoritzarà únicament el joc individual, mai per parelles; quedarà completament prohibit l’ús de vestuaris, per la qual cosa la gent haurà d’anar canviada; s’emportarà el material estrictament necessari per a la pràctica esportiva a desenvolupar i s’accedirà a les instal·lacions de manera individual, sempre guardant els dos metres de distància de seguretat.


Abans d’accedir a les pistes de joc, els usuaris s’hauran de desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic i durant la pràctica esportiva, cada 15 minuts aproximadament. Serà imprescindible, per a poder usar les pistes de joc, realitzar reserva prèvia al telèfon 663.360.143 perquè no els usuaris no coincidisquen ni en les zones comunes ni en les pistes. A més, no es canviarà de camp durant el joc i tampoc existirà salutació entre usuaris, evitant el contacte físic i es farà un ús exclusiu de la pala pròpia.

Les instal·lacions es desinfectaran de manera completa prèviament a la seua obertura i de manera periòdica i abans i després de cada ús tant de les instal·lacions com del material.

El regidor d’Esports, Jordi Batiste, ha visitat les instal·lacions al costat de l’empresa concessionària, amb la finalitat de coordinar tant el dispositiu de reobertura com de mesures de seguretat i higiene, amb la finalitat d’estar previnguts en cas que es decrete el passe a la Fase 1. Batiste demanava als usuaris al fet que «facen un ús responsable de les pistes ja que, en aquests moments, la seguretat i la salut són el primer».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *