Alcalà de Xivert reobre el mercat ambulantel divendres 8 de maig

Altres Pobles

Únicament per a venda de productesd’alimentació i de primera necessitat i tots elsllocs de venda es concentraran en la plaçaRicardo Cardona 


L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre reobre l’activitat del mercat dels divendres al matí a Alcalà de Xivert, únicament per a llocs de venda destinats a alimentació i articles de primera necessitat. Des de l’Ajuntament s’hanseguit les recomanacions de la Conselleria de Sanitat i s’hapreparat un dispositiu de seguretat i higiene, al costat de la Policia Local, per a garantir que es complisca la normativa i es puga garantiar la màxima seguretat per a tots els veïnsi veïnes i els llocs de venda. Algunes de les principalsmesures són: tots els llocs se situaran en la plaça Ricardo Cardona, mantenint una separació lateral de 2,5 metres i frontal de 6 metres entre ells, l’accés al públic es realitzaràúnicament pel carrer Juan Barceló ja que els accessoshauran de tenir un control continu per part de la PoliciaLocal perquè no es produisquen aglomeracions de persones. A més, es col·locaran marques en el sòl per a organitzar les esperes dels compradors i, com a mesures d’higiene, es desinfectarà tota la plaça abans i després de cada mercat.


Respecte a la població que acudisca a comprar, haurà de rentar-se les mans amb hidrogel abans d’accedir al mercat–hi haurà dispensadors en el control d’accés– i es recomanal’ús de màscares.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *