Amposta fa camí cap al Congrés Mundial de Turisme Esportiu en benefici de la Marató de TV3

Altres Pobles

Els esportistes del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre i tota la ciutadania que s’hi vulgui sumar faran un mínim de 100 quilòmetres amb rem-ergòmetre

Com a destinació certificada en turisme esportiu, Amposta participarà en el Congrés Mundial de Turisme Esportiu 2021 que se celebrarà a Lloret de Mar, el 25 i 26 de novembre. Prèviament, aquest divendres 5 i el dissabte 6, Amposta i la resta de destinacions sumaran un mínim de 100 quilòmetres solidaris en benefici de la Marató de TV3. La regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell, explicava que «per posar en valor que a Catalunya tenim múltiples destinacions certificades en turisme esportiu, s’ha decidit que cada ciutat participarà en la modalitat en la qual destaqui», al que afegia que «a Amposta hem escollit el rem perquè ens representa molt com a ciutat esportiva i, a banda, perquè és l’esport que ens ajuda a desestacionalitzar i diversificar el turisme esportiu a la ciutat».

Els primers 600 metres simbòlics de l’activitat «Amposta fa camí cap a Lloret» l’han fet les regidores Iris Castell, Carla Bonfill i Núria Marco, tot i que seran els i les esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre qui aquest cap de setmana acabaran de completar la fita a les instal·lacions del Club Nàutic, acumulant un total de 101,6 quilòmetres. Per cada quilòmetre sumat al marcador, l’organització del Congrés donarà un euro a la Marató de TV3, aquest any dedicat a la salut mental. «Aquesta és també una manera de posar llum sobre aquestes malalties que durant la pandèmia encara s’han posat més sobre la taula i que, malgrat tot, encara necessiten molta visibilitat», tancava la regidora.

La convocatòria està a oberta a tota la ciutadania, que poden passar per les instal·lacions del Club Nàutic d’Amposta aquest divendres de 16.30 a 18.30 hores o dissabte de 9 a 12.30 hores per sumar quilòmetres solidaris amb l’ergòmetre.

Tagged