Altres Pobles

AJORNAMENT DE LA ROGATIVA A VALLIVANA

By  | 

Morellans i morellanes,

Des de l’Ajuntament de #Morella i l’Administració de Vallivana us informem que, davant la situació que estem vivint amb la pandèmia del Coronavirus, hem decidit ajornar la Rogativa a Vallivana, que com és tradicional s’havia de celebrar el primer dissabte de maig.

Com sabeu, la Rogativa és un dels moments més especials per a la nostra Ciutat i en honor a la nostra patrona la Verge de Vallivana. Malauradament i atenent a les indicacions de les autoritats, degut a la situació actual, no veiem possible poder realitzar eixa visita a la verge que tant significa per totes i tots.

La voluntat és plena de poder realitzar este 2020 la Rogativa en honor a la Nostra Patrona. És per això que properament, quan tinguem i coneguem les condicions decretades, mantindrem una reunió l’Ajuntament i els Alets de Vallivana per , sempre d’acord amb les indicacions de les autoritats, estudiar i plantejar unes noves dates.

Tinguem en el record als morellans i morellanes que ens han deixat degut a esta malaltia de la covid-19 en uns moments tan difícils, estiguem al costat de qui més ho necessita.

Gràcies a totes i tots per al vostra col·laboració.

Rhamsés Ripollés Puig
Alcalde de Morella

Jesús Sangüesa Ortí
Administrador de Vallivana

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *