Actualitat

Benicarló celebrarà demà divendres el primer Ple telemàtic de la història

By  | 

La sessió reunirà als 21 regidors i regidores, que debatran, entre d’altres, la proposta de traslladar el festiu de Sant Gregori (9 de maig) al 8 d’octubre. Es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i, com sempre, per Ràdio Benicarló.

L’Ajuntament de Benicarló celebrarà demà, a partir de les 13.00 hores, el que serà el primer Ple municipal telemàtic de la història, una mesura que s’ha adoptat a causa de l’actual situació d’emergència sanitària.

La sessió complirà amb tots els requisits tècnics i de seguretat per a certificar la legalitat de les decisions que s’adopten a través d’aquesta via telemàtica. Així, el Ple es regirà per tots els paràmetres previstos per la llei. En aquest sentit, s’han habilitat eines per a sol·licitar l’ús de la paraula i també s’han previst mètodes alternatius de votació en cas de fallar la connexió d’algun dels regidors o regidores.

Pel que fa a la retransmissió, la sessió es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Benicarló i, com sempre, per l’emissora municipal, Ràdio Benicarló (107.3 FM o www.radiobenicarlo.org).

Ordre del dia

L’ordre del dia de la sessió plenària inclou la proposta de traslladar el dia festiu del 9 de maig al 8 d’octubre, el dia abans de la diada de la Comunitat Valenciana. En tot cas, només es trasllada el dia de festa, no la romeria en honor a Sant Gregori, que ja s’ha postposat per al 9 de maig de 2021.

El Ple debatrà també l’aprovació de cinc expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *