Altres Pobles

COVID-19: L’Ajuntament comença el repartiment dels dispostius per garantir la connectivitat de tot l’alumnat

By  | 

Amb les mesures preses per l’Ajuntament, es preveu cobrir tots els alumnes de primària, secundària, cicles formatius i educació especial

Les regidories d’Educació i de Coneixement i Qualitat han començat aquesta setmana el repartiment de dispostius i aparells de connexió als i a les alumnes de la ciutat que no tenen accés a Internet o dispositius per a connectar-se per poder seguir les activitats del tercer trimestre i que no quedaven coberts per les assignacions del departament d’Educació. Així, segons explica la regidora d’Educació, Núria Marco, “en una primera fase es van identificar els i les alumnes de cada centre que no tenien connexió i que no quedaven coberts per les mesures d’Educació”. “El nostre objectiu és poder garantir que tot l’alumnat de primària, secundària, cicles formatius i educació especial puguin seguir des de casa aquest tercer trimestre”, afegeix la regidora, tot assenyalant que els centres educatius de la ciutat també han posat a disposició els seus recursos per poder facilitar l’accés a tot l’alumnat.

Aquest dijous ja s’han començat a repartir cinc ordinadors i  11 routers amb targeta de 40 GB per a alumnes d’educació especial i cicles formatius.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *