Altres Pobles

Alcalà-Alcossebre ha començat el repartiment de màscares per a tota la població

By  | 

En el primer de dia de repartiment, s’handonat més de 1.000 màscares per a adults ixiquets i es continuarà durant els pròxims diesfins a arribar a tots els veïns i veïnes

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha començat avui el repartiment de màscares per a tota la població. Es tractad’un primer romanent de 3.000 màscares adquirit per l’Ajuntament i s’està a l’espera que arribe un altre encàrrecde 3.000 més adquirides també pel consistori amb la mediació de la Diputació Provincial. Les màscares s’hanrepartit en quatre punts de distribuciódues en Alcalà i dues en Alcossebre– de forma totalment cívica i ordenada per part dels veïns i veïnes. Es calcula que avui s’hanlliurat al voltant de 1.000 màscares per a adults i unes 100 infantils. El repartiment prosseguirà el dimecres i el divendres, en horari de 10.00h a 13.00h: en Alcalà, en l’edifici CESAL –per a persones amb cognoms que comencen de la A a la K- i a la Casa de la Cultura –per a persones amb cognoms de la L a la Z- i en Alcossebre, en les Oficines Municipalsamb cognoms que comencen de la A la K- i a la Biblioteca Municipal –amb cognoms de la L a la Z-.


Ens vam comprometre a què tots nostres veïnes i veïnestindrien màscares i així serà”, ha destacat l’AlcaldeFrancisco Juan, que ha recordat que “existeixenrecomanacions concretes, per part de les autoritatssanitàries, a l’hora d’utilitzar les màscares, per la qual cosa demanaria als meus veïns i veïnes que les porten sempreque siga necessari, amb la finalitat de prevenir contagis”.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *