Altres Pobles

Ferm compromís en avançar en el Parador de Turisme de Morella

By  | 

 

El Secretari d’Estat de Turisme, el Secretari Autonòmic de Turisme i l’alcalde de Morella s’han reunit per abordar el calendari d’accions quan finalitzen els estudis arqueològics

Les obres segueixen el calendari previst i aquesta fase finalitzarà durant els mesos de juliol i agost

 

El Secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, el Secretari Autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, s’han reunit telemàticament per abordar el calendari d’actuació del futur Parador de Turisme de Morella. Així, cal destacar que els estudis arqueològics que tenen lloc actualment, es desenvolupen segons les previsions i finalitzaran durant els mesos de juliol i agost. Així, les tres administracions han mostrat un ferm compromís amb aquest projecte i s’han emplaçat per al mes de setembre i continuar amb el desenvolupament del projecte constructiu i la seua licitació.

Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el Parador de Turisme de Morella és un projecte molt important per a la ciutat, el qual suposarà un augment de l’ocupació hotelera de la ciutat”. L’edil ha explicat que “amb la reunió mantinguda, continuem donant passos en el desenvolupament del projecte, el qual ja va patir retards en el seu moment i ara estem compromesos perquè es tinga continuitat” i ha afegit que “ara seguim el calendari amb la important inversió que suposa i veure que aquest siga una realitat en un futur pròxim”. Rhamsés també ha remarcat que “es tracta d’un projecte prioritari per a les tres administracions i ens tornarem a reunir al mes de setembre, amb els estudis arqueològics finalitzats, per a adaptar el projecte constructiu i la posterior licitació de l’obra”.

El Parador de Turisme de Morella, ubicat en els convents de Sant Francesc i de les Agustines, és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, el Parador suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *