Actualitat

L’Ajuntament de Vinaròs licita la contractació del servei de vigilància, salvament i socorrisme

By  | 

La contractació daquest treball és fonamental per a la prestació dun servei segur, de qualitat i per a totes les persones a les platges de Vinaròs

L’Ajuntament de Vinaròs ha donat a conèixer l’obertura del termini de presentació de propostes per a les empreses interessades en prestar el servei de vigilància, salvament i socorrisme, així com el servei d’acompanyament de persones amb mobilitat reduïda, per a les temporades d’estiu 2021 i 2022, amb possibilitat de pròrroga.

Tota la informació sobre la licitació es troba disponible al Perfil del Contractant des del dia 8 d’abril de 2021. El termini per a presentar ofertes finalitzarà el 16 d’abril de 2021.

La prestació d’aquest servei té un impacte molt positiu sobre la destinació turística de Vinaròs, ja que la disposició d’aquest és un factor clau en la seguretat i satisfacció dels visitants del segment de sol i platja. A més a més, al disposar de dos punts accessibles, és necessari prestar un servei de qualitat i poder fidelitzar a un segment de la demanda clau per a la destinació. La prestació d’aquest servei també redunda en un major nivell de satisfacció en altres públics de la demanda com ara, el turisme familiar o el senior.

Per a l’Ajuntament de Vinaròs, la prestació del servei vinculat als punt accessibles és un element clau en la prestació del servei de vigilància, salvament i socorrisme. Així, el plec de condicions tècniques obliga a posar personal especialitzat en aquesta àrea i establir un pla de funcionament específic, així com realitzar una enquesta de satisfacció quant al funcionament del punt, entre altres aspectes.

D’altra banda, el Regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, també ha informat de la recepció d’una subvenció de 35.459,78 € corresponents a l’ajuda obtinguda per part de Turisme Comunitat Valenciana en l’anualitat 2020, per la prestació del servei de vigilància, salvament i socorrisme.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *