Actualitat

La Generalitat inicia la construcció d’una rotonda d’accés al polígon de Planes Altes

By  | 

Les obres compten amb un pressupost de 100.000finançats íntegrament pel govern autonòmic i es preveu que finalitzen en un termini de dos mesos

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha posat en marxa les feines de construcció d’una rotonda a la carretera CV-102 per a millorar l’accés al polígon industrial de Planes Altes. Els treballs consisteixen en la creació d’una glorieta de 12 metres de radi, amb carrils de sis metres d’amplada per a facilitar el pas de vehicles de transport i logística. Així mateix, les feines també inclouran la canalització elèctrica per a la posterior instal·lació de lluminàries per a la millora de la visibilitat.

D’altra banda, els treballs es coordinaran amb les tasques que posteriorment executarà l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, a través de les ajudes que ha sol·licitat l’Ajuntament, per a millorar les infraestructures del mateix polígon de Planes Altes.

El regidor d’Indústria, Fernando Juan, ha destacat “que la construcció de la rotonda suposarà una important millora per a la seguretat viària, tant dels treballadors que cada accedeixen al polígon com dels vehicles que circulen per la carretera CV-102”. Per últim ha assenyalat que la Generalitat preveu que les obres estiguen enllestides en un termini aproximat de dos mesos.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *