Benicarló intensificarà els controls de cara al pont del Primer de Maig

Actualitat Benicarló

S’incrementaran els dispositius per a controlar específicament les possibles arribades a segones residències. Els agents comprovaran el motiu del desplaçament i si no està justificat podran instruir la denúncia corresponent.

A partir de demà mateix, i amb vistes als tres dies festius que s’aproximen amb motiu del pont de l’1 de Maig, la Policia Local de Benicarló incrementarà els controls per tal de detectar possibles arribades de persones propietàries de segones residències. «Des de l’inici de l’estat d’alarma —ha explicat el regidor de Governació, Ilde Añó— hem fet controls diaris, però quan venen caps de setmana llargs com aquest del Primer de Maig intensifiquem els dispositius».

En principi  s’establirà un mínim de dos controls, tot i que la intenció és augmentar-los i fer-ne tres o quatre i dedicar el màxim d’esforç a controlar desplaçaments en vehicles a les entrades i sortides del municipi, tant en els accessos principals com en vies secundàries. Els agents comprovaran el motiu del desplaçament i si no està justificat podran instruir la denúncia corresponent.

«És cert que ja comencem a parlar d’escenaris de desescalada i de plans de desconfinament —ha dit Añó—, però els desplaçaments ara mateix encara estan prohibits i hem de ser inflexibles en això perquè un rebrot de contagis de Covid19 seria una catàstrofe».

Añó ha remarcat que «des de la Policia Local estem posant tots els esforços per a evitar aquests desplaçaments» i ha recordat que «des de fa dos setmanes ja comptem a la plantilla amb els 9 agents que es van incorporar per torn lliure el passat mes de gener i que es trobaven cursant la formació teòrica a Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE)».

Finalment, el regidor ha tornat a mostrar el seu agraïment a la ciutadania «pel bon comportament que hem pogut comprovar en termes generals» i ha reiterat  el seu suport a tots els agents de la Policia Local «que demostren cada dia la seua gran qualitat humana i professional».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *