Benicarló viatjarà a Ladispoli per a participar en la Sagra del Carciofo Romanesco

Actualitat Benicarló

Una delegació benicarlanda ha estat convidada a participar en els actes de la 70 Festa de la Carxofa de la ciutat italiana.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Benicarló, Isabel Cardona, i la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, es desplaçaran aquest cap de setmana a Ladispoli per a participar en els actes de la 70 edició de la Sagra del Carciofo Romanesco, l’equivalent a la Festa de la Carxofa de Benicarló que se celebra a la ciutat italiana.

L’objectiu de la visita és enfortir la relació amb Ladispoli, ciutat agermanada amb Benicarló des de l’any 2003, i participar en la recepció oficial que el seu alcalde, Alessandro Grando, oferirà dissabte 15 d’abril a les autoritats benicarlandes juntament amb la resta de delegacions d’altres països que també es desplaçaran a Itàlia.

L’acte central de la festa tindrà lloc diumenge 16, una jornada en què Ladispoli es converteix en un gran mercat de venda de les carxofes típiques de la zona, un producte que és en aquesta època de l’any quan comença a madurar.

Benicarló no assistia a la Sagra del Carciofo Romanesco de Ladispoli des de 2018 i, tal i com ha recordat la regidora de Turisme, «participar de nou en la festa serà una manera de mantindre vius els llaços institucionals amb Ladispoli, a la vegada que serà positiu perquè podrem intercanviar idees, veure de prop com organitzen la seua festa i fins i tot plantejar col·laboracions futures». Isabel Cardona ha destacat que «la presència de Benicarló a Ladispoli també suposarà un impuls per a la promoció internacional de la Festa de la Carxofa».

Tagged