Carnestoltes d´Or per als presidents i presidentes de la COC.

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

El proper dissabte dia 4 ens arribarà SM Carnestoltes a Vinaròs. A hores d´ara ja s´haurà donat a conèixer el llibret del programa oficial. Els actes segueixen la mateixa estructura d´altres anys i de tots ells voldríem destacar el guardó simbòlic del Carnestoltes d´Or que enguany recaurà  per als presidents que ha tingut la COC des de que existeix com a tal des de 1989.

El President Toni Martínez creà la COC, i el Carnaval va adquir una nova dimensió, es va transformar, es va crear una estructura de festa que encara perdura als nostres dies. Va ser un projecte de llarg recorregut que va eixir be.

Amb Toni Martínez la festa va creixent, augmenten les comparses, i es passa dels 3 dies d’un cap de setmana als deu dies que entre unes coses o altres tenim ara.  Toni, va estar 7 anys  al capdavant del Carnaval, i va emprendre després noves iniciatives, però després de la greu malaltia que va poder en ell, lluitant fins al darrer segon, ens va deixar el 29 de juny del 2020.

El Carnestoltes d´Or 2023 va dedicat a ell especialment com homenatge pòstum però també a tots els presidents de la COC. Rafael Romero Carrasco, President entre 1995 i 1998; Bartolomé Bueno Escorihuela. entre el 1999 i el 2002. La primera dona que accedia al càrrec Rosa Mari Pascual Bengochea va estar quatre anys, des de el 2003 al 2006. Del 2007 al 2010 va ser l´etapa de Curro, José Antonio Jiménez Aguilar. Jose María Pozo, president en el carnaval del 2011. Entre l´any 2012 i el 2015 , quatre anys de presidenta de Elke Fernández.

Els anys  2017 i 2018,  2 anys de Junta amb la presidència de Jordi Febrer. Abans d´ell primer com a gestora I després com a president 2 anys mes de Abilio Segarra.

Y el  darrer president  Jordi Català Estarelles , ell ha esta al front al llarg de tres anys, amb pandèmia incluida, del 2020 al 2022.  Actualment el president de la Gestora es Cristian Gracià Gil.