Cartes i vídeo trucades per acompanyar la gent gran d’Alcanar

Altres Pobles

L’Ajuntament d’Alcanar ha posat en marxa un servei d’acompanyament dirigit a les persones grans del municipi que es veuen obligades a passar aquests dies de confinament en solitud.

El projecte, impulsat per la regidoria de Joventut, anima a tothom, però sobretot a les persones joves, a mantenir converses amb persones grans del municipi que viuen soles o que han de passar hores sense companyia, siga a través de cartes o videoconferències.

«Es tracta de fer-los companyia, escoltar-los i, fer-los passar una bona estona», explica Meritxell Ulldemolins, regidora de l’àrea.

La Josefina ja s’ha pogut veure per xerrar des de casa a través de la pantalla del telèfon mòbil amb l’Anna. D’aquesta manera, es posen al dia, fan broma i s’expliquen com passen les hores entre quatre parets. A la Josefina li agrada matar el temps cosint, mentre que l’Anna dedica estones del seu temps lliure a llegir i mirar sèries de televisió.

Les dos comenten que porten prou bé el confinament, i ja han decidit el que faran  juntes quan la covid-19 s’acabe: «Farem una trobada!».

Les persones que vulguen col•laborar en aquest projecte han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del correu electrònic joventut@alcanar.cat.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *