Comencen les obres de la segona fase del carril lúdic esportiu

Actualitat Vinaròs

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Aglomerados Los Serranos SAU per un import d’un milió d’euros i es preveu que estiguen enllestits en un termini de cinc mesos

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la segona fase de construcció del carril lúdic esportiu. Es tracta del tram que va des de l’encreuament de Dos Vilas fins al pont de l’ermita, en total una longitud d’1,9 quilòmetres i donarà continuïtat a les obres que ja s’han executat.

L’alcalde Guillem Alsina ha destacat que “aquestes feines suposaran la finalització del carril lúdic fins a l’ermita, fet que permetrà oferir un vial més segur per a les persones que practiquen l’esport”. Pel que fa a les obres Alsina ha detallat que s’han adjudicat a l’empresa Aglomerados Los Serranos SAU per un import a la baixa d’1.076.244,25€ i tindrà un termini de cinc mesos per a finalitzar els treballs. En aquest sentit ha comentat que suposarà la creació d’un nou pont per a creuar el riu, amb una llargària de 102 metres i una amplada de set per a permetre el pas dels vehicles.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha recordat que aquesta segona fase donarà continuïtat al primer tram del carril lúdic que va des del pont romà fins a l’encreuament de Dos Vilas. Segons detallava “són molts els veïns que aprofiten el carril per anar en bici, caminar o córrer i un cop enllestida la segona fase de les obres podran arribar fins a l’ermita amb major seguretat”.

Segona fase de les obres

Aquesta segona fase començarà amb la construcció d’una rotonda a l’encreuament de Dos Vilas que enllaçarà amb el primer tram del carril lúdic. Tot seguit les feines continuaran amb la creació del nou carril que recorrerà gairebé 2 quilòmetres fins arribar al pont de l’ermita. En aquest tram, es construirà un nou pont amb un disseny semblant a l’actual, que tindrà 102 metres de llargària i set d’amplada per permetre el pas dels vehicles.

Pel que fa al pont antic s’adequarà per als vianants i bicis amb la col·locació de baranes de protecció. D’altra banda, al llarg del carril es disposarà de diversos espais per al descans perquè també siga una ruta saludable per aquelles persones que  necessiten fer un petit respir de tant en tant.

Es preveu que totes aquestes obres estiguen enllestides a finals de setembre.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *