Comportament exemplar a Morella amb les noves mesures de confinament

Altres Pobles

L’ajuntament de Morella reparteix mascaretes homologades per a xiquets i xiquetes

Recordar que les xiquetes i xiquets poden eixir a passejar acompanyats d’una persona adulta durant 1 hora i una distància d’1 quilòmetre

En cas de necessitar material de protecció cal contactar al telèfon 964 16 00 34-1

Morella aplica les noves mesures de l’Estat d’Alarma i confinament que permeten eixir a passejar a les xiquetes i xiquets durant 1 hora. Així, el comportament de la ciutadania en la primera jornada d’aquesta situació ha sigut exemplar i s’ha desenvolupat sense incidències d’aglomeracions de gent. Així, la Policia Local ha repartit mascaretes tant infantils com d’adults i l’ajuntament afegeix que la gent que ho necessite pot adreçar-se al telèfon 964 16 00 34-1 per a adquirir aquest material de protecció.

Cal explicar que a partir d’ahir, les xiquetes i xiquets poden eixir a passejar durant 1 hora acompanyats d’1 persona adulta i a 1 quilòmetre de distància. L’ajuntament va repartir també mascaretes i material de seguretat a les empreses i professionals que van tornar a l’activitat laboral el 14 de maig, així com gent en general. Actualment, s’han repartit més de 2.000 mascaretes. Tanmateix, cal recordar que per a evitar el contagi de COVID-19 s’han de seguir les indicacions i mantindre la distància de seguretat i rentar-se les mans de manera freqüent.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les morellanes i morellans han demostrat una vegada més el seu comportament exemplar en aquesta situació de confinament i, amb l’eixida al carrer de xiquetes i xiquets, no s’han produït aglomeracions ni incidències”. L’edil ha explicat que “hem repartit mascaretes tant infantils com d’adults i hem senyalitzat l’Albereda de manera especial per assegurar al màxim que es puga mantindre la distància de seguretat entre persones”. Rhamsés ha afegit que “continuem confinats i confinades a casa i cal seguir les indicacions i quedar-se a casa. Volem que això acabe al més prompte possible i per a aconseguir-ho hem de continuar fent les coses bé”.

En cas de necessitar material de seguretat cal dirigir-se a l’ajuntament de Morella a través del telèfon 964 16 00 34-1.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *