Concurs de Dibuix de Carnaval de Vinaròs 2023

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

Des de la Regidoria d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Vinaròs i amb la col·laboració de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) es convoca el Concurs de Dibuix de Carnaval de Vinaròs 2023

BASES DEL CONCURS

PRIMERA.- Podran participar en el Concurs tots els alumnes dels centres educatius d’infantil i primària del municipi de Vinaròs:

CEIP Mare de Déu de l’Assumpció

CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia

CEIP Manuel Foguet

CEIP Sant Sebastià

CEIP Jaume I

CEE Baix Maestrat

Col·legi concertat Fundació Divina Providència

Col·legi concertat Ntra. Sra. de la Consolació

SEGONA.- Hi haurà dues categories, una per a alumnes d’infantil i una altra per a alumnes de primària.

TERCERA.- El tema serà lliure relacionat amb el Carnaval. A més a més al revers del dibuix s’indicarà el nom de l’alumne, el curs i el nom del centre educatiu.

QUARTA.- La tècnica utilitzada en l’elaboració del dibuix serà lliure. Així també l’elecció, ús i manipulació del materials i colors seran decisió de l’autor.

CINQUENA.-Per a poder realitzar el dibuix, se utilitzaran folis normals (30×21 aprx) on es pintarà el dibuix pels participants.

SISENA.- Cada centre educatiu seleccionarà 2 dibuixos per curs, és a dir, cada centre seleccionarà 12 dibuixos de primària i 6 d’infantil, excepte el CEIP Jaume I que tindrà 12 dibuixos de primària i 8 d’infantil; i el CEIP Sant Sebastià que tindrà 12 dibuixos de primària, 6 d’infantil i 2 d’aula CIL. El dia 31 de gener la Comissió Organitzadora del Carnaval recollirà els dibuixos seleccionats als centres educatius.  La Regidoria d’Infància i Educació farà lliurament d’un detall i un diploma a tots els seleccionats. D’entre els seleccionats, serà la Comissió Organitzadora del Carnaval qui triarà el dibuix guanyador i la Regidoria d’Infància i Educació li farà entrega d’un premi i un diploma el dia 7 de febrer  a les 18:30 hores al Museu de Carnaval de la cotxera de Batet.

SETENA.- L’Ajuntament de Vinaròs i la COC es reserven el dret d’incloure els seus logotips o escuts, així com el de les entitats col·laboradores que estimen oportunes.

VUITENA.- Tots els dibuixos participants, resulten o no premiats, podran ser utilitzats per l’Ajuntament de Vinaròs en publicacions i exposicions que s’organitzen durant l’any 2023, fent constar sempre el nom de l’autor.

NOVENA.- La participació en el concurs comporta la plena acceptació d’aquestes bases i la conformitat amb les decisions del jurat.

Tagged