CONTROL PROVINCIAL 5 A CASTELLÓ 22-23.02.2020

Benicarló Esport

El passat cap de setmana, a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc el 5º control provincial.

El CNB, dirigit per Adrián Adell i Dani Sorlí, va presentar un equip de 14 nedadors: Henar Àvila, Sara Troncho, Clara Salvador, Diego Pérez, Marta Valdearcos, Noemí Verge, Sergi Saura, Dylan Villanueva, Alejandro Rodríguez, David Balaguer, Óscar Balaguer, Joana Bel, Alicia Harris i Andrea Nutu que no va poder competir per lesionar-se abans de les seues proves.

Individualment cal destacar, especialment, l’extraordinària actuació d’Henar Àvila, que va millorar marca en les 4 proves que va nadar.

En el seu primer contacte amb la piscina de 50 metres de la temporada, i el dia que feia 15 anys, va guanyar els 100 lliures amb 1.03.36 M, pujant al segon lloc del rànquing del CNB; va ser segona, als 200 lliures amb uns bons 2.16.07 M que també la fan situar-se segona al rànquing del CNB i també va fer una bona marca, el dia abans, als 100 esquena, acabant segona amb 1.12.30 M.

Joana Bel, per la seua part, també va fer una bona actuació als 200 braça aconseguint el segon lloc amb uns prometedors 3.00.92 M.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *