COVID-19: L’Ajuntament comença el repartiment dels dispostius per garantir la connectivitat de tot l’alumnat

Altres Pobles

Amb les mesures preses per l’Ajuntament, es preveu cobrir tots els alumnes de primària, secundària, cicles formatius i educació especial

Les regidories d’Educació i de Coneixement i Qualitat han començat aquesta setmana el repartiment de dispostius i aparells de connexió als i a les alumnes de la ciutat que no tenen accés a Internet o dispositius per a connectar-se per poder seguir les activitats del tercer trimestre i que no quedaven coberts per les assignacions del departament d’Educació. Així, segons explica la regidora d’Educació, Núria Marco, «en una primera fase es van identificar els i les alumnes de cada centre que no tenien connexió i que no quedaven coberts per les mesures d’Educació». «El nostre objectiu és poder garantir que tot l’alumnat de primària, secundària, cicles formatius i educació especial puguin seguir des de casa aquest tercer trimestre», afegeix la regidora, tot assenyalant que els centres educatius de la ciutat també han posat a disposició els seus recursos per poder facilitar l’accés a tot l’alumnat.

Aquest dijous ja s’han començat a repartir cinc ordinadors i  11 routers amb targeta de 40 GB per a alumnes d’educació especial i cicles formatius.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *