JUV MASC COPA JUAN TORRES N1

• RODA CONSTRUCCIÓN Y DISEÑO CBM VINARÒS 26

HANDBOL FLORIDA CATARROJA 40

CBM Vinaròs: Joan Amarè, Erik Kharkavchuk, Héctor Barreda (1), Alexis Federico (2), Marc Pérez (3),:Max Blasco (2), Alex Miralles, Joan Albiol (3), Unai Rubio (9), Iván Roda i Sergio Julve (6).

Partit molt complicat contra el líder del grup que es va endur els valencians de forma clara.

Els nostres en una primera part que van perdre molts de balons van donar facilitats als valencians per jugar als que els agrada, els contraatacs , i van obrir forat molt pronte per jugar un partit tranquil.

El Roda intentava variant la defensa 5-1 i 6-0, però el Florida es molt bon equip en jugadors grans i experimentats que es desfeien de les marques dels nostres.

La segona part el Vinaròs va asegurar una mica els atacs en joc més elaborat i va ser més igualada, el 2*2 de Sergio i Unai donava problemes als visitants, però els atacs seguiment ser efectius per els forasters, encara de les grans parades de Joan Amare.

Dissabte partit a Mislata, a veure si ajustem més la defensa i podem treure algo positiu.

1ª AUTONOMICA SENIOR MASCULÍ: RANKING 9 AL 16.

• FAMILY CASH ALZIRA-CANALS 14 – TUDOR BARS CBM VINARÒS 27

CBM Vinaròs: Marc Sanz, Carlos Escura, Nahuel Cada (4), Cristian Miralles (3), Martín Redó (4), Quim Sanz, Gabri Albiol (4), Sergi Albacar, Max Pol (3), Sergi Llonart (9) i Marcos Chaler, Nicolás.

Després de la desfeta a la primera jornada del ranking el nostre Vinaròs és refà i en una segona de fàbula deixa al Alzira en només 2 gols. Una primera part igualada i en imprecisions en atac per part del Tudor donava aire als de la Ribera, que sempre anaven a remolc però en sense perdre de vista el electrònic.

La segona part el Tudor arranca com un rayo i als primers minuts en un 2-6 a favor, després de ajustar la defensa i estar més encertat cara a porta començar a ofegar als de casa.  La gran defensa junt a la inspiració de Marc i Carlos a la portería, només permeten que els valencians marquen 2 gols en 30 minuts.

La próxima jornada el Senior jugará al Pavelló de Vinaròs a les 17:00 h. contra el Handbol Florida, equip que ha guanyat els dos partits.