Esport Vinaròs

HANDBOL:

DELFÍN FERRERES:

Cap de semana que només jugaven 2 equips del club, però a la fi només va jugar el senior.

El Juvenil del Roda Construcción y Diseño dissabte va anar a jugar la 1 jornada de Copa Juan Torres, a una pista descoberta a València, i per inclemencies meteorologiques, va fer que no es dispute el partit. No entenem com es permet jugar a aquella pista i damunt sense tindre les mesures mínimes, però bé els que tenen que pendre les decisions suposem que actuaran en consecuència.

SENIOR MASCULÍ (1ª AUTONOMICA NORTE “A”)

C.H Benicarló “B” 21 – Tudor Bars CBM Vinaròs 35

CBM Vinaròs: Marc Sanz, Nicolas Domínguez, Nahuel Cada (5), Cristian Miralles (3), Martín Redó (7), Gabri Albiol (6), Sergi Albacar (3), Quim Sanz (6) i Marcos Chaler (2).

Derbi descafeïnat perquè cap equip tenia aspiracions de progresar a la taula classificatòria, en joc la honrilla de guanyar als veïns.

El Benicarló «B» va sortir hiper motivat, per plantar cara als Vinarossencs, però la diferència dels dos equips ja es va veure al 1-6 del Vinaròs als primers minuts, arrriban al descans en un resultat de 12-19.

Els caduferos un equip molt jove en alguns veterans no podien en la experiencia i el ben fer en defensa dels vinarossencs, que en un joc molt ràpid i dinàmic obria la defensa rival.

El Vinaròs va fer un gran partit, en un gran joc de anticipació defensiva i en variants atacants constants que permetien marcar en molta facilitat.

En resum molta superioritat dels nostres contra un equip que volia però no podia.