Dilluns obrirà el Cementeri Municipal amb totes les mesures de seguretat

Actualitat Benicarló

L’entrada principal estarà tancada i l’accés es farà pel camí d’en Cobert. Serà obligatori portar mascareta i utilitzar gel hidroalcohòlic i no es podran fer servir ni ferramentes d’ús comú (escales, graneres o botelles) ni tampoc els lavabos.

L’Ajuntament de Benicarló està ultimant totes els detalls per a l’obertura del Cementeri Municipal el proper dilluns. La decisió s’ha pres en aplicació de la Fase 1 de desescalada i l’ha anunciat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha recalcat que «som conscients de la necessitat de fer aquest pas però volem fer-ho amb totes les garanties de seguretat». Xaro Miralles ha detallat que «les mesures seran estrictes i que Policia Local i Protecció Civil vetlaran pel compliment de totes les normes».

Les persones que vulguen accedir al recinte hauran de portar mascareta i utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà disponible a l’entrada al Cementeri, que estarà ubicada al camí d’en Cobert (la porta principal estarà tancada).

També serà obligatori mantindre la distància de seguretat de 2 metres i es restringirà l’ús de ferramentes comunes, com ara escales, graneres o botelles. Les persones que vulguen netejar les làpides podran portar botelles de casa i omplir-les a les fonts, que sí que estaran disponibles. Per últim, els lavabos també quedaran tancats al públic.

L’alcaldessa ha insistit en què «el Cementeri és un espai molt sensible, tant pels sentiments que desperta com per la quantitat de gent que s’hi pot congregar, i és per això que hem de ser especialment curosos en tot el que fa referència a les mesures de seguretat i distanciament». És per això que l’Ajuntament recomanarà a les persones que s’hi estiguen un màxim de 30 minuts.

L’horari d’obertura del Cementeri serà el que estableix l’Ordenança reguladora, és a dir, de 8.00 a 18.30 hores.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *