Educació presenta una nova edició de l’Escola de Pasqua

Cultura Vinaròs

L’objectiu és oferir oci i entreteniment als més petits, al mateix temps que s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar durant les vacances escolars de Setmana Santa

La regidora d’Educació, Begoña López, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició de l’Escola de Pasqua, que inclourà l’Eastern English i l’Eastern Sport, els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril en horari de 8:45h a 13:30h.

Una vegada més s’han preparat dues modalitats diferents, la primera amb l’Eastern English que es farà al col·legi de la Misericòrdia amb tallers i activitats perquè els més petits es puguen divertir. La segona amb Eastern Sport, que es farà al centre educatiu Manuel Foguet amb la pràctica de diferents modalitats esportives. En tots dos casos les activitats es faran en anglès perquè els xiquets i xiquetes al mateix temps que es diverteixen apreguen l’idioma.

La regidora López ha destacat que “l’Escola de Pasqua vol oferir entreteniment i diversió als més petits durant les vacances de Setmana Santa, al mateix temps que s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar”. Segons insistia es tracta d’un servei molt important al municipi que cada any compta amb la participació de centenars de xiquets i xiquetes, especialment de les famílies que treballen durant la Setmana Santa.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar de l’1 al 8 d’abril a través de la pàgina d’Educació www.educacio.vinaros.es. Un cop dintre només caldrà accedir a l’apartat «Activitats extraescolars» i seguir tots els passos que s’indiquen per a realitzar la matrícula dels xiquets. El preu és de 12€ i les inscripcions estan obertes per als alumnes des de P3 fins a 6é de Primària. En cas d’ajuda o de dubtes a l’hora de formalitzar la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.

López assenyalava que un cop tancades les inscripcions també es permetrà les matrícules per a dies puntuals per tal de cobrir les necessitats que puguen tenir les famílies. Segons insistia en aquest cas caldrà telefonar als números indicats anteriorment on s’informarà als pares i mares de com fer les inscripcions per als dies concrets.

Tagged