Efectius del Consorci Provincial de Bombers realitzen labors de desinfecció a Santa Magdalena

Altres Pobles

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que ahir diumenge, efectius del parc comarcal de bombers del Baix Maestrat, van fer un intens treball de desinfecció en tot el nucli urbà. Així, els efectius del Consorci i dins del pla de neteja i desinfecció traçat pel consistori magdalener, van dur a terme la desinfecció de les zones comunes de la població més transitades, com són tots els comerços d’alimentació, farmàcia, consultori auxiliar, edifici social i caixer.

D’altra banda, els bombers van desinfectar també tot el nucli urbà, complementant d’aquesta manera, les tasques d’aigualeig ja realitzades el divendres per l’empresa de neteja, TETMA.

“Des de l’Ajuntament hem pretés que, d’una forma coordinada, tant amb TETMA, l’empresa de recollida de residus i neteja, com amb els efectius del Consorci Provincial de Bombers, la localitat haja quedat desinfectada d’una forma molt més intensa”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, per a qui “cal extremar totes les precaucions i seguir amb els protocols marcats per a aconseguir erradicar el Covid-19”.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *