El Carnaval de Vinaròs es presenta a Torrevieja

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

 

El divendres dia 27, el Carnaval de Vinaròs va visitar Torrevieja amb motiu de lo que allí anomenen Pregó. La delegació va ser rebuda per l’alcalde de Torrevieja, Edurado Dolón i el president de l’Associació Cultural del Carnaval, Francisco Pizana. La delegació vinarossenca estava formada pels representants de la Gestora de la Comissió Organitzadora, Marc Casanova i Irta Vives, la comparsa Locura i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella.

Durant la visita la comparsa Locura va realitzar una actuació al teatre municipal de Torrevieja davant de 650 espectadors, que van gaudir de les danses i de les magnífiques disfresses que lluïen. Així mateix, també es van projectar dos vídeos promocionals del Carnaval de Vinaròs per mostrar l’espectacularitat de la festa. Després de les actuacions per part de l’Ajuntament de Torrevieja es va fer entrega de detalls a la Comissió Organitzadora del Carnaval i al Consistori de Vinaròs per haver anatt fins a la ciutat a mostrar la festa.

El regidor Albella va destacar que “els carnavals de Vinaròs i Torrevieja són els únics de la Comunitat Valenciana reconeguts com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic”. En aquest sentit, assenyalava que “la intenció és agermanar festivament les dues localitats”.

És per això que el  dissabte 11 de febrer una delegació del Carnaval de Torrevieja vindrà fins a Vinaròs, on a les 12 del matí es farà una rebuda institucional per part de l’Ajuntament, es visitarà el museu del Carnaval, i per la vesprada la Comparsa “Aquí hay tomate” oferiran una actuació durant la Gran Gala de les Reines i Reis, que de ben segur encisarà al públic.

 

 

Tagged