El Consell Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) i l’Associació d’Alumnes presenten nous cursos i activitats 2020

Cultura Vinaròs

Cuina, noves tecnologies, balls o idiomes formaran part de la variada oferta formativa que cada any aconsegueix atraure a centenars de persones

El CMFPA ha presentat els nous cursos 2020 que complementaran tots els que ja estan en marxa i començaran aquest mes de març. Una vegada més s’ha apostat per oferir una àmplia oferta de tallers per aquells veïns que vulguen adquirir nous coneixements o millorar els que ja tenen, així com gaudir del temps lliure.

Durant la presentació la regidora d’Educació, Begoña López, agraïa l’esforç que cada any realitza el Consell per oferir la formació i sobretot atendre la demanda dels alumnes. En aquest sentit, destacava la introducció de nous cursos, com ara iniciació al xinés. Pel que fa als tallers de música i ball, López assenyalava que a causa de problemes amb l’empresa encarregada de la formació s’ha hagut d’adjudicar de nou els tallers, fet que ha endarrerit el procés de matrícula i la posada en marxa.

La coordinadora del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes, Anna  Garcia, ha explicat que les inscripcions per als cursos de ball s’obriran aquest divendres a través d’Internet des de la pàgina www.consellepa.vinaros.es. Segons detallava, hi haurà disponibles el 75% de les places, mentre que per a la resta la matrícula es podrà realitzar des de la mateixa seu de l’escola a l’antic col·legi Sant Sebastià a partir del dilluns 9 de març.

Grups de conversa

Enguany es posaran en marxa els grups de conversa en castellà, valencià, anglés, francés i alemany perquè les persones interessades en aprendre l’idioma puguen millorar la seva expressió oral. Garcia comentava que s’han obert les places, tant per als alumnes que vulguen aprendre, com per a les persones disposades a dirigir els grups de conversa. En aquest sentit, comentava que es poden proposar altres idiomes, sempre que siguen la llengua materna de la persona disposada a dirigir les sessions.

 

Concurs de fotografia

L’Associació d’Alumnes del CMFPA ha convocat un nou concurs de fotografia, aquesta vegada amb l’aigua com a tema principal. Per a participar només cal ser major d’edat i presentar instantànies inèdites a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) o a Foto Estudio Alfonso des de l’1 d’abril fins al 8 de maig.

Cal destacar que el primer premi serà de 300€, 200 per al segon i 100 per al tercer classificat, a més de dos accèssits i altres guardons especials. Totes les bases del concurs es poden consultar al web  www.consellepa.vinaros.es

Concert benèfic

Des de la mateixa Associació, s’ha organitzat per al dissabte 28 de març, a les 20:30h, un concert en benefici de l’entitat Open Arms, que treballa de forma desinteressada en el rescat dels centenars de migrants que cada dia es llancen a la mar per a buscar unes millors condicions de vida o fugir de la guerra.

La Big BandBand, formada pel voltant de 20 músics  procedents d’Alcanar, Les Cases, Benicarló, Ulldecona i Vinaròs, serà l’encarregada d’oferir el concert amb un recital molt especial.  El gènere musical que els defineix és el swing, música dels anys 20, i adaptacions de qualsevol temps o estil. El preu de l’entrada serà de 5€ i tota la recaptació es destinarà  a Open Arms. Així, la cita és una doble oportunitat: gaudir de la bona música i donar suport a la tasca d’Open Arms.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *