El CRDOP Carxofa de Benicarló renova amb l’Entitat Nacional d’Acreditació

Actualitat Benicarló

Un any més, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida (CRDOP) Carxofa de Benicarló ha renovat la seva acreditació amb l’Entitat Nacional d’Acreditació i Certificació (ENAC) per al compliment de la norma UNE-EN ISO/IEC 17065. D’esta mantera es reconeix la competència tècnica per a certificar el producte protegit “Carxofa de Benicarló”.

El Consell Regulador benicarlando està acreditat des de l’any 2011, i periòdicament es realitzen auditories d’ENAC per garantir que el sistema de certificació es du a terme de forma fiable, objectiva i imparcial. Amb esta renovació, la “carxofa de Benicarló” és garantia de producte lligat al nostre territori, amb una gran qualitat agroalimentària i amb una vinculació social”, ha detallat la directora tècnica i responsable de Qualitat del CRDOP Carxofa de Benicarló, Carmen Morellà Muñoz.

Dins dels instrument públics de protecció de la política de qualitat diferenciada, destaca la figura de les denominacions d’origen protegides. Esta qualificació, identifica el producte originari d’un territori i acredita una qualitat diferenciada.

Des de el Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, el seu president Francisco Lluch, ha agraït “l’esforç de tots els productors i magatzems, que any rere any, treballen la carxofa per a què siga reconeguda com a un gran producte de la terra”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *