El Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornarà a partir del 6 de maig

Actualitat Benicarló

Per tal de garantir el distanciament social, les parades es traslladaran a la plaça de la Constitució. L’horari de venda al públic serà de 8.00 a 13.00 hores.

El tradicional Mercat del Dimecres tornarà a Benicarló a partir del 6 de maig, però només la secció d’alimentació, és a dir, les parades de fruita i verdura. La Regidoria de Comerç treballa des de fa dies per tal de confeccionar un pla de seguretat que permeta garantir el distanciament social entre les parades i els clients i així evitar acumulacions.

La primera decisió ha estat traslladar el Mercat a la plaça de la Constitució, un espai molt més ampli que els voltants del Mercat Central, on tradicionalment s’establien les parades de fruita i verdura.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha assegurat que «el Mercat es farà amb totes les garanties de seguretat, tant per als paradistes com per als clients» i ha detallat que «es farà una delimitació perimetral amb tanques i les parades estaran separades tres metres una de l’altra». A més, hi haurà una separació delimitada entre la parada i la persona compradora i totes les parades disposaran de gel desinfectant.

A partir del 6 de maig, i mentre no es modifiquen les condicions i les exigències de seguretat, el Mercat del Dimecres de fruita i verdura s’ubicarà a la plaça de la Constitució en horari de 8.00 a 13.00 hores. De moment, han confirmat la seua assistència 13 parades, la majoria productores de la zona que vendran productes de collita pròpia.

Per tal de tranquil·litzar, tant a les persones venedores com a les consumidores, la regidora ha remarcat que «l’Ajuntament garantirà el compliment de totes les mesures de seguretat que s’han dictat des de la Generalitat».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *