El Trails Denes de Morella s’ajorna al 5 de setembre

Altres Pobles

La situació provocada pel COVID-19 obliga a canviar les dates d’activitats previstes per a les pròximes setmanes

La Rogativa a Vallivana prevista per als dies 2 i 3 de maig també busca data dins de l’any 2020

La situació d’Estat d’Alarma i confinament provocada pel COVID-19 provoca que s’ajornen activitats programades per a les pròximes setmanes. Així, l’Associació Denes de Morella ha anunciat que el Trails Denes de Morella s’ajorna i se celebrarà el dissabte 5 de setembre. A més, l’organització ha informat que les inscripcions realitzades són vàlides per a la nova data, encara que també es pot cancel·lar la inscripció a través del correu contacta@hj-fitness.es.

L’Associació Denes de Morella, organització de la prova, ha explicat que “a causa de la situació actual ens obliga a canviar la data de la competició al 5 de setembre”. Així, han aprofitat per a “agrair tot el suport d’empreses i entitats, de persones individuals i l’ajuntament de Morella pel seu suport a esta nova competició que ha de canviar la data de la seua primera edició”. Finalment, recorden que “les inscripcions realitzades fins ara són vàlides per a la nova data i continuen obertes”.

Cal explicar que també està obert el termini per a cancel·lar les inscripcions aquelles persones que no puguen acudir el 5 de setembre. Així, aquestes s’acceptaran a través del correu contacta@hj-fitness.es fins al 30 d’abril.

La Rogativa a Vallivana també s’ajorna

L’Administració de Vallivana i l’ajuntament de Morella van donar a conéixer ahir en un comunicat que la Rogativa a Vallivana també es veu obligada a canviar la data. Així, aquesta estava prevista per als dies 2 i 3 de maig i ara es busca una data perquè tinga lloc dins del 2020. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va “lamentar que no es puga celebrar la Rogativa el primer dissabte de maig com és tradicional, per la situació actual no permet realitzar-la”. Així, també va mostrar “el condol per les persones que han faltat a causa de la malaltia produïda pel COVID-19” així com va donar “ànims i força a totes les persones que lluiten per a millorar la situació i que tornem a la normalitat”.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *