Els caçadors costegen una desinfecció a Portell

Altres Pobles

La Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, juntament als clubs de caçadors, està col·laborant en la desinfecció de municipis envers el COVID-19.

És el cas de Portell, on el Club de Caçadors La Aurora ha impulsat la desinfecció que ha tingut lloc el passat cap de setmana al municipi. La Federació de Caça ha arribat a un acord amb l’empresa de desinfecció per a subvencionar part del cost dels treballs. Les associacions de caçadors que vulguen aprofitar aquest servei al seu municipi, poden sol·licitar-ho i s’encarreguen de costejar la resta.

D’aquesta manera, Héctor Chillida, membre del Club de Caçadors de Portell i delegat comarcal de caça, junt amb el president, van valorar aquesta opció per a realitzar una desinfecció al municipi. “Ens va parèixer una bona idea per a aportar un servei i ajudar al poble davant d’aquesta situació” comenta Chillida.

Pel moment han realitzar una única desinfecció a Portell, però no descarten fer-ne més en un futur si fos necessari. Des de l’Ajuntament es vol mostrar l’agraïment davant d’aquesta iniciativa solidària per part dels caçadors del municipi.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *