Els comptes de la COC en saldo positiu i sanejats

Actualitat Carnaval de Vinaròs Vinaròs

BALANÇ ECONÒMIC CARNAVAL 2020

La passada setmana, just dos mesos després de la finalització del carnaval, la junta directiva de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs va presentar a les 30 comparses que componen l’associació, el balanç econòmic per al tancament de l’exercici del Carnaval 2020. Aquests resultats s’han traslladat també al mateix ajuntament per al seu coneixement.

 

Cal recordar que la junta presidida per Jordi Català va heretar un deute de 60.000 euros aproximadament de l’exercici anterior, i per assemblea extraordinària, es realitzaria per part de les comparses el pagament d’aquest deute mitjançant una derrama en dues fases per poder-lo fer front.

 

Una volta presentat el balanç, per part de la junta directiva s’ha exposat a les comparses que no hauran de fer front a la segona part de la derrama, que estava prevista realitzar a la finalització del carnaval, ja que els objectius econòmics s’han complert i s’ha pogut fer el pagament de les factures pendents del 2019 amb els beneficis d’aquest carnaval.

 

En resum, la gestió del Carnaval 2020 s’ha resolt amb un saldo positiu suficient per a fer el pagament dels 25.000 € que quedaven pendents del carnaval 2019 i també es podrà tornar a donar l’ajuda a les comparses de 300 euros i que l’any passat tampoc es va poder donar. A més, quedarà marge suficient per afrontar les despeses de manteniment habituals de la COC i començar a organitzar amb tranquil.litat els següents actes del Carnaval de Vinaròs.

 

D’aquesta manera, l’actual junta ha fet una valoració positiva de l’exercici i satisfets de la gestió realitzada en poder deixar els comptes de la COC en saldo positiu i sanejats. A causa de la situació viscuda per la covid’19, aquesta informació s’ha comunicat a les comparses per correu electrònic i queda pendent una assemblea extraordinària per la seva aprovació, que es realitzarà més endavant quan així es pugui fer. No obstant això, les comparses han mostrat la seva satisfacció per la gestió realitzada a la vista dels resultats.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *