Els xiquets i xiquetes de Peníscola compten ja aquesta setmana amb mascaretes infantils gratuïtes gràcies a les voluntàries i la col·laboració entre l’AMPA del col·legi i l’Ajuntament

Actualitat Peñíscola

Demà dimecres finalitza el repartiment de les mascaretes infantils confeccionades per voluntàries, en col·laboració amb l’AMPA i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, juntament amb RH Hotels, que han aportat part del material per a la seua confecció.
L’agrupació de mares i pares d’alumnes del CEIP Jaime Sanz, impulsors d’aquesta iniciativa, va començar dilluns passat el repartiment de 380 lots de material als seus associats, que inclouen mascareta i material escolar pendent de lliurament als alumnes de primària.
A més, la Regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament ha inclòs en aquests lots un diploma per als més menuts, que reconeix el seu bon comportament durant aquesta crisi sanitària tan difícil.
Els diplomes s’entregaran a la totalitat d’alumnes del centre, així com als xiquets de la Ludoteca municipal, «és una manera de reconéixer, des de l’Ajuntament i, en col·laboració amb els seus propis mestres i monitors, l’esforç que ells especialment estan fent en aquesta crisi» ha explicat l’edil de l’àrea d’Educació, Ramón Simó.
Quant a les mascaretes, per a les xiquetes i xiquets que no cursen la primària en el col·legi públic del municipi, podran sol·licitar-les en els Serveis Socials municipals, on l’AMPA depositarà 200 mascaretes, a partir del dijous d’aquesta mateixa setmana.
La col·laboració del voluntariat en l’objectiu de comptar amb 1000 màscares per a poder-les distribuir entre els més menuts, ha sigut imprescindible, així com la col·laboració de la modista local de l’establiment Elles Decoració, que ha participat desinteressadament en el disseny i el tall d’aquestes.
Concretament 20 voluntàries del municipi han cosit les mascaretes per als més xicotets «als qui volem manar-los el nostre agraïment» ha manifestat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha aplaudit la iniciativa de l’AMPA del col·legi «amb la col·laboració del qual està compromesa l’àrea de Benestar Social, per a facilitar que aquest tipus d’iniciatives tiren endavant en benefici de tots els menors de la nostra població» ha explicat.
Cadascuna de les voluntàries ha confeccionat un total de 50 mascaretes infantils.
«En aquesta iniciativa participa un bon nombre de voluntàries, però elles no sols estan en aquest moment confeccionant mascaretes per als nostres fills i filles, porten setmanes treballant en benefici del nostre municipi, en total 47 han sigut les persones que han aportat mascaretes realitzades a casa en aquestes setmanes i 31 voluntaris els que estan anant casa a casa a cobrir necessitats dels qui requereixen ajuda» ha indicat la regidora responsable de l’àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *