Esports de Benicarló programa activitats físiques en línia amb sessions obertes per a tots els públics

Benicarló Esport

Les activitats inclouen ioga, tai-txi, gimnàstica de manteniment, gimnàstica per a la tercera edat, box-pum o pilates. Les sessions començaran demà dilluns i estaran obertes a tots els públics.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló ha impulsat tot un programa d’activitats esportives en línia que es convertiran en la versió digital de les activitats de la Campanya Esportiva d’Hivern i que serviran per a mantindre i millorar la salut pública de la ciutadania a través de l’activitat física.

La campanya porta per nom «Benicarló es mou a casa» i començarà demà dilluns, amb sessions obertes a tots els públics. S’alternaran sessions d’activitats de 3 hores setmanals i de 2 hores setmanals, de manera que els usuaris puguen fer almenys 1 hora d’activitat física al dia.

Les activitats inclouen ioga, tai-txi, gimnàstica de manteniment, gimnàstica per a la tercera edat, box-pum o pilates, entre d’altres. Les persones interessades podran visualitzar diàriament les sessions a través de la pàgina web http://esportsbenicarlo.com.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha destacat que «amb aquesta iniciativa volem arribar al màxim de població, independentment del nivell de cadascú, i cada usuari podrà començar quan vulga pel nivell que vulga, ja que al web quedaran penjades totes les sessions». Jovaní ha recordat que la Regidoria ha activat un correu electrònic d’atenció als usuaris on es podran formular dubtes o suggeriments sobre les sessions esportives que han gravat els monitors». El correu és nord@iocum.com

L’horari de les activitats es pot consultar al web http://esportsbenicarlo.com

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *