Expoclick recupera la presencialitat amb aforament reduït

Altres Pobles

L’Auditori Municipal acollirà onze diorames i gairebé una desena de punts de venda, del 12 al 14 de novembre

La fira Expoclick, un riu de clicks torna al format presencial per la novena edició, que tindrà lloc del 12 al 14 de novembre a l’Auditori Municipal d’Amposta. Ho farà amb un format reduït i adaptat a les mesures Covid-19, per això aquest any només s’exposaran onze diorames creats per amants dels clicks de les Terres de l’Ebre i el País Valencià, així com hi haurà algunes botigues i dos expositors internacionals per qui vulgui comprar-ne. «L’any passat vam fer l’Expoclick en línia per intentar mantenir viva la flama d’una de les fires més exitoses del territori, per això enguany l’hem recuperat amb un format reduït per respectar les mesures», declarava l’alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que «esperem que el 2022 puguem tornar a tenir aquell esdeveniment multitudinari i que agradava tant».

El responsable de Somosclicks, Andreu Borràs, concretava que «passarem de tenir 3.200 metres quadrats a 500, per això també hem hagut de reduir el nombre d’expositors, fins a un terç de l’habitual. Així i tot, intentarem mantenir l’essència d’Expoclick no només amb la mostra, sinó també amb els concursos». Per controlar l’aforament, aquesta serà la primera edició que l’entrada tindrà el preu d’un euro, amb l’apunt, deia Borràs, que amb la butlleta s’entrarà automàticament en el sorteig de tres grans lots de productes ®Playmobil.

Els concursos
Els més menuts i menudes tornaran a afinar la vista amb el concurs Buscaclick, que aquesta edició substituirà les butlletes de paper per un codi QR. Quant al concurs de diorames, es mantindrà des de casa, per tant, qui s’animi a fer una maqueta amb els clicks i altres objectes, haurà de fer-ne cinc fotografies i enviar-les o compartir-les als perfils oficials d’Expoclick.

Finalment, el concurs de fotografia a Instagram tornarà a ser de temàtica lliure sempre que apareguin els clicks de ®Playmobil integrats en qualsevol espai. Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ajamposta a Instagram i publicar la fotografia en aquesta xarxa social amb l’etiqueta #concursexpoclick21. Les bases d’aquest concurs requereixen que les fotos siguin originals i inèdites, que tinguin un mínim de qualitat i no s’accepten fotomuntatges.

En uns dies podreu consultar tota la informació a expoclick.amposta.cat

Tagged