Finalitzen les obres de millora i adequació del CEIP Marqués de Benicarló

Actualitat Benicarló

S’han impermeabilitzat les cobertes per a evitar humitats i s’han reparat les façanes de l’edifici més nou. Els treballs s’han executat a través del programa Edificant de la Generalitat Valenciana amb un pressupost de 127.038,63 euros (IVA inclòs).

Les obres d’adequació del CEIP Marqués de Benicarló ja estan acabades. Els treballs, que es van enllestir just abans de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, suposaran una millora important per al centre atés que han servit per a donar solució als problemes de filtracions que afectaven des de feia anys a la part més nova de tot el complex educatiu.

En concret, s’han impermeabilitzat 1.600 metres quadrats de coberta i també les finestres exteriors de l’edifici. També s’ha repicat tota la façana de l’edifici i s’han pavimentat les zones de jocs, una part amb paviment de cautxú i l’altra amb una aplicació de paviment de sorra, per tal d’augmentar la seguretat de l’alumnat. Els treballs han estat dirigits per l’arquitecte benicarlando José Miguel Aicart.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable també de l’Àrea d’Educació, s’ha mostrat satisfeta pel final d’unes obres que ha qualificat de «molt necessàries per al centre i llargament reclamades per la comunitat educativa» i ha assenyalat que «una vegada superem aquesta situació d’excepcionalitat en què ens trobem i es reactiven els terminis administratius i les licitacions, ens bolcarem en la resta d’obres que s’han d’executar a través del programa Edificant».

En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que «estem pendents de la licitació del concurs públic per a la contractació dels estudis que determinaran les actuacions que cal dur a terme en els dos centres d’educació secundària, l’IES Ramón Cid i l’IES Joan Coromines, als quals cal afegir també el CEIP Francesc Catalán, on també s’han de fer obres de reforma i rehabilitació».

El pressupost total de les obres del CEIP Marqués de Benicarló ha estat de 127.038,63 euros (IVA inclòs).

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *