FITUR disfruta del Carnaval de Vinaròs

Actualitat Carnaval de Vinaròs Vinaròs

Presentació del Carnaval a FITUR. En un acte de duració de 25 minuts presentat per Toni Guillot, es presenta el Carnaval de Vinaròs amb la novetat principal de les noves dates ja que serà la primera vegada que tindrem un Carnaval a la primavera. Dissabte 23 d’abril aplegarà Carnestoltes i dilluns 9 de maig es realitzarà el enterro de la sardina.

En un acte que tindrá dos actuacions musicals a càrrec de membres de Gentsana, i on també han participat la reina Nerea Vericat, de la cvomparsa La Colla, i el rei Xavi Fibla, de la comparsa Fot-li Canya, mostrant els seus tratjes.

El secretari de la COC, Javier Sorlí, també ha intervengut en la presentació destacant que la mostra que es porta a FITUR és un petit resum de lo que es converteix Vinaròs en Carnaval. Les fantasies de les reines, evidentment per logística, únicament es porta a Madrid el cos però no tot lo que son les disfreses, que sí es poden contemplar en els videos promocionals que es projecten. S’aprofita l’ocasió també per incidir que aquest any serà una fantàstica ocasió per disfrutar d’un carnaval amb més bon temps, i aprofitar així l’oferta turística que ofereix la nostra localitat, així com la gastronòmica, cultural i paisagística.

 

Tagged