IES RAMÓN CID. Jornada de portes obertes 2020

Actualitat Benicarló

Tradicionalment, un matí de dissabte del mes de maig, l’IES Ramón Cid de Benicarló organitza la seua Jornada de Portes Obertes. Un esdeveniment que compta amb la participació d’alumnes i professors per a poder rebre i atendre de la millor manera a les famílies que s’acosten a conéixer-nos, i que valoren la possibilitat de confiar-nos la formació dels seus fills.

 

També durant el mes de maig, l’equip directiu visita els nostres centres adscrits. Ens traslladem al CEIP Felicinda Collell de Càlig, al CEIP Ángel Esteban i al CEIP Marqués de Benicarló, on intentem aclarir a les famílies tots els dubtes que puguen tindre respecte de la pròxima arribada dels seus fills al nostre centre.

 

Malauradament, aquest any, cap d’aquestes quatre actuacions podem fer-les presencialment. Però hem volgut fer-vos arribar la informació a distància, mitjançant un parell de vídeos. Vídeos que mai podran substituir el que ens transmeteu en aquestes jornades en persona. Són vídeos que s’han fet possible gràcies a la participació i implicació de nombroses persones i ens els que, com sempre, hem de destacar els i les nostres alumnes, disposats a col·laborar en qualsevol activitat que els proposem. Alumnes que ens ensenyen alguna cosa cada dia i que són la nostra motivació per a intentar millorar cada dia.

 

Podeu accedir als vídeos visitant la nostra web:

http://mestreacasa.gva.es/web/iesramoncid

 

Gràcies, i molt ànims per a totes i tots.

 

 

Equip directiu de l’IES Ramón Cid de Benicarló

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *