Imposició de bandes a les Falleres Majors de Benicarló 2022

Benicarló Falles
🔥 Aquest dissabte s’ha celebrat a l’Auditori Pedro Mercader l’acte d’imposició de bandes a les Falleres Majors de Benicarló 2022, Andrea Simó Zaragozá i Rocío Martínez Montaña, i les respectives Corts d’Honor. Com a novetat, la imposició ha estat a càrrec dels components de la Junta Local Fallera i del president i vicepresident, Fede Guimerá i Ernesto Martín.
A l’acte també s’ha presentat el cartell i la imatge corporativa de les properes Falles de Benicarló 2022, obra de la dissenyadora Alejandra Roda Colomer. Aquesta ha destacat que en la seua creació ha jugat amb el text realitzant una composició visual on la importància la té la paraula que balla amb el foc i la flama de la festa. Roda ha apostat per la senzillesa amb un disseny modern i diferent. El cartell es titula «Benicarló és Falles».
L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles Ferrando, ha tancat l’acte amb paraules d’ànim i suport al col·lectiu faller en un moment com aquest enmig d’una pandèmia, a punt d’arribar al 50é aniversari de les Falles de Benicarló al 2023.
Puede ser una imagen de fuego y texto que dice "FALCs ÉS BENICARLÓ DEL 15 AL 20 DE MARÇ 2022"
Tagged