Joventut presenta la nova programació del Casal Jove

Actualitat Vinaròs

 

Tallers en línia de llengua de signes, com afrontar una entrevista de treball, edició de vídeo o fins i tot una ruta senderista són algunes de les propostes

La regidora de Joventut, Berta Domènech, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre de l’any. Una vegada més s’ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s’eduquen en valors.

Domènech ha destacat que «la programació per al jovent sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies i formació tècnica i laboral, a més d’oci i esport». En aquest sentit, afegia que es tracta d’una oferta alternativa davant dels alts percentatges de conductes additives relacionades amb el consum dels videojocs i ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Així mateix, assenyalava que també suposa una formació diferent, fora de la educació formal, continua, qualificada, especialitzada i a l’abast de qualsevol jove.

Pel que fa a la programació destaquen cursos com «Primers auxilis per a bebés i xiquets i xiquetes», amb una durada total de 15 hores per als dies 8, 15 i 22 de maig o «Gestiono les meues emocions en temps de pandèmia» per als dies 7, 14, 21 i 28 de maig. D’altra banda, es continuaran amb els tallers de cuina per al mes de juny, així com el curs de llengua de signes del 10 al 24 de maig o el curs de manipulador d’aliments.

Les inscripcions per als nous cursos del Casal Jove es poden realitzar a través de la seu electrònica. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 22 27 43 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.

Tagged