La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló es prepara per al trasllat a les noves instal·lacions

Actualitat Benicarló

 

S’està preparant el transport dels més de 40.000 exemplars del fons bibliogràfic. El nou edifici comptarà amb sales de lectura i de premsa, espais per a treballar en grup, sales d’estudi i d’informàtica, zones infantils i juvenils i un espai per al fons local, a més de la sala d’actes.

Els treballs per al trasllat de tot el fons bibliogràfic i documental de la Biblioteca Manel Garcia Grau avancen a bon ritme i el personal treballador ja està preparant els transport dels més de 40.000 exemplars que es troben a l’edifici de la plaça del Vi de Carlon.

Aprofitant el trasllat a les noves instal·lacions, s’està introduint un nou xip a cada llibre que, a través d’un sistema d’identificació UHF, permetrà automatitzar la gestió integral de la Biblioteca i facilitarà la localització dels exemplars a les prestatgeries.

La Biblioteca obrirà les portes a la nova seu el proper 20 d’abril, una data a partir de la qual tota la ciutadania de Benicarló podrà gaudir d’unes instal·lacions de més de 900 metres quadrats, amb sales de lectura i de premsa, espais per a treballs en grup, sales d’estudi i d’informàtica, zones infantils i juvenils i un espai per al fons local, a més d’una àmplia sala d’actes per a dur a terme presentacions, xarrades, conferències, etc.

La setmana que ve es farà públic el programa d’actes que s’està preparant per a donar la benvinguda a la nova Biblioteca Manel Garcia Grau.

Tagged