La Brigada Municipal continua amb les tasques de desinfecció a la ciutat

Actualitat Vinaròs

Les feines se centren en els espais públics, parcs infantils, mobiliari urbà i també a les platges entre altres

Des de l’inici de la crisi sanitària són moltes les mesures de prevenció que ha posat en marxa l’Ajuntament per tal d’evitar la propagació de la Covid-19. Una de les més destacades ha sigut la desinfecció diària dels carrers, espais públics i zones de major afluència de persones, per part dels operaris de la Brigada Municipal.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que «s’ha de ser prudent i continuar amb les feines de desinfecció». En aquest sentit agraïa la gran tasca dels operaris de la Brigada Municipal que des del primer minut de la pandèmia han estat en primera línia per a fer de Vinaròs un municipi més segur.

D’altra banda, demanava a la ciutadania responsabilitat i respectar les normes de seguretat establertes amb l’ús de la mascareta, el rentat de les mans i el manteniment de la distància social.

Els treballs de desinfecció continuen en els parcs infantils, mobiliari urbà, espai de cal·listènia i zones públiques, a més també de centrar-se en els accessos de les platges i mobiliari de les mateixes.

Tagged