La cafetería Kontinental guanya el concurs d´aparadors de Carnaval

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

 

Esta tarde en la seu del museu temporal del Carnaval de la Cotxera de Batet, s´ha portat a terme el lliurament dels premis del Tercer CONCURS D’APARADORS DEL CARNAVAL DE VINARÒS. El Jurat qualificador va estar format per la Regidora de Comerç Paula Cerdà, el President de la Gestora de la COC, Cristian Gracià i les reines del Carnaval, Tamara Hernández Jiménez dels Povals i Judit Pla Alsina de la Morterada. Y després de visitar el passat dia 3 de febrer tots els establiments presentats en aquesta edició, van valorar molt positivament el nivell de les propostes presentades, i van decidir per unanimitat, després de contar les puntuacions individuals, en les que es tenia en compte l´originalitat, la temàtica africana, la combinació amb el producte a la venda i l´impacte global de l´aparador.

Van decidir nomenar:

Primer Classificat, amb un premi en metàl·lic de 500 euros i diploma , al nº 1 que correspon a cafeteria KONTINENTAL.

Segon classificat, amb un premi en metàl·lic de 300 euros i diploma , al nº 7 que correspon A PATCHLUPE MERCERIA, del carrer La Purísima, 7.

Tercer classificat, amb un premi en metàl·lic de 200 euros i diploma al nº 5  que correspon a VIAJES MAESTRAZGO, de la Plaça Sant Antoni, 36.

També mereixen una menció especial tant per la seua participació com per el treball portat a terme en la decoració dels seus respectius establiments Merceria Ritme Carnaval, Conceptes Comunicació gràfica, Angeli Centre d’estètica, Flex Concept By Milian,  Esencial. i  Aus i Ous.

L´entrega dels diplomes acreditatius l´han portat a terme la Regidora de Comerç de l´Ajuntament de Vinaròs, patrocinadora del concurs, acompanyada de membres de la Junta Gestora de la COC com Ani Peris i Mariano Castejón que ha actuat com a secretari del Concurs. Un vídeo projectat en la pantalla gegant del museu ha recordat la visita del jurat a cadascun dels establiments.

Tagged