LA GALA DE LES REINES I REIS 2024 DESVELA LA SEUA UBICACIÓ

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

A poc menys de dos mesos per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes, la COC confirma la ubicació de les gales dels reis i reines del Carnaval 2024 que se celebraran els dies 3 i 4 de febrer.

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs ha confirmat aquesta setmana la ubicació de la Gran Gala de Reis i Reines del dissabte 3 de febrer, així com la Gala Infantil de Reis i Reines del diumenge 4 de febrer, on un any més l’empresa d’immobles Brial cedeix de forma col·laborativa l’esplanada ubicada a l’inici del Carrer Sant Francesc i Carrer Febrer de la Torre, on des de l’any 2018 porta celebrant-se al mateix recinte.

Així mateix, el president del carnaval Christian Rubio, ha volgut agrair la participació de Brial i ha remarcat que aquesta nova edició de les gales comptaran amb un escenari d’unes dimensions mai vistes fins el moment, i una dotació tecnològicaactualitzada on destaca la plataforma giratòria al centre de l’escenari, on les 31 reines i reis giraran les seues fantasies.

Finalment, la COC remarca que durant les pròximes setmanes es desvelaran més detalls de la festa d’interès turístic autonòmic, que donarà inici el pròxim 27 de gener.

Tagged