La multinacional Jabil anuncia una 2ª inversió de 4 milions d’euros a l’Aldea

Altres Pobles Is retailing

L’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo en roda de premsa ha anunciat aquest mateix matí que l’empresa nord-americana Jabil, invertirà 4 milions d’euros a l’Aldea, al Polígon Catalunya Sud. La multinacional ampliarà l’activitat industrial amb 4500m2, crearà 50 nous llocs de treball i l’activitat a implantar, serà en serveis de manufactura i embalatge de productes de consum. L’Ajuntament va aprovar en Junta de Govern Local la llicència d’obres, l’inici serà immediat, i tot apunta a que durant el tercer trimestre de 2022 estigui totalment productiva.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “És una gran notícia no només per a l’Aldea, sinó per al territori, estem molt agraïts a JABIL, que ens faci dos inversions en un mateix any. Fet que comporta augmentar l’activitat econòmica al territori, la creació de llocs de treball i confirma que L’Aldea i el Polígon Catalunya Sud, tenen molta capacitat d’atracció industrial, com s’està demostrant amb aquestes inversions i a les demandes de sòl industrials de petites i mitjanes empreses i això, és molt bo no només per a l’Aldea, sinó per a les Terres de L’Ebre”, perquè al final generen un gran impuls econòmic”.

La multinacional nord-americana disposa de 260.000 treballadors a tot el món, amb centres de producció ubicats en 100 indrets de 30 països. Jabil, al primer trimestre de l’any 2021 ja va anunciar una inversió de 12 milions d’euros a la planta aldeana, en la producció d’envasos de paper. Amb aquesta segona inversió de 4 milions d’euros potenciarà la seua producció industrial i intensificarà tant l’economia local com l’economia ebrenca.

Tagged