La Policia Local realitza més de 220 intervencions des de l’inici l’estat d’alarma

Actualitat Vinaròs

La majoria de les actuacions han estat relacionades amb l’incompliment de les restriccions de mobilitat marcades en el Decret aprovat pel Govern Central

La Policia Local ha fet un balanç de les intervencions realitzades des de l’inici de l’estat d’alarma el passat 14 de març. En total ha tramitat 225 denuncies, la majoria d’elles per infracció de la Llei Orgànica 2/2015 de Protecció de seguretat Ciutadana i incompliment de les restriccions de mobilitat. Així mateix, els efectius policials han hagut de realitzar 11 detencions per desobediència greu als agents de l’autoritat.

Pel que fa referència al període de Setmana Santa, comprés des del passat dimecres fins la tarde de diumenge, s’han interposat un total de 48 denuncies per incompliment del decret 463/2020, de 14 de març que regula l’estat d’alarma. Cal destacar que durant aquests cinc dies s’ha efectuat un total de 90 controls de vehicles, tant per part de la Policia Local com de la Guàrdia Civil, sense necessitat de realitzar cap detenció.

En relació a les dades més concretes, des de l’inici de l’estat d’alarma, gairebé del 50% de les infraccions s’han produït durant els caps de setmana. D’altra banda, cal destacar que durant la franja horària de la tarde de 18h a 21h s’han interposat el 73% de les denuncies totals. Per sexes, el 81% de les infraccions han estat comeses per homes, on sobretot destaca la franja d’edat des dels 21 fins als 30 anys, que ha registrat el 39% de les denuncies.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït el treball de tots els agents de la Policia Local i Guàrdia Civil que des de l’estat d’alarma estan realitzant un gran esforç per garantir la seguretat de la ciutadania i sobretot el compliment del Decret aprovat pel Govern Central.

Policia Militar

Avui mateix els agents de la Policia Militar s’han traslladat fins a Vinaròs per a realitzar tasques de vigilància i control, en coordinació amb la Policia Local i Guàrdia Civil, amb motiu del primer dia laboral dels serveis no essencials establerts al decret 463/2020.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *